Транзакта ООД - консултантска фирма

Отвъд хоризонтa...

с нас

за фирмата

Защо ние?

 

Съдействие при бизнес комбинации и стратегическо развитие

Транзакта ООД консултира клиентите си в областта на корпоративните финанси - сливания, придобивания, преструктуриране на фирми, финансов прегледи и анализи, финансов и данъчен дю дилиджънс, оценка, предпроектни проучвания, бизнес планове, привличане на финансиране. Ние се стремим да съдействаме на нашите клиенти с насоки за развитие, които да увеличат стойността на техния бизнес като отчитаме съпътстващите рискове от динамиката на българската и световна икономика.

 

Опитът

Транзакта ООД е основана през 2002 г. в София от финансови специалисти с дългогодишен опит в осъществяването на сложни финансови проекти в различни индустрии и държави. Съдружниците в нашата фирма имат всеки над 10 години опит в корпоративните финанси придобит като служители на една от 4-те най-големи консултантски компании в света и в последствие като управляващи дейността на Транзакта. Нашите служители са високообразовани и мотивирани финансови специалисти със средно 3-5 години опит.

 

Решения

Ние предлагаме решения, съобразени с българското законодателство, финансова и регулаторна среда, които да помогнат на нашите клиенти лесно да постигнат целите си.